fbpx
Bo Behrmann Cool

Bo Cool:
en erfaren og passioneret app marketing ekspert

Kontakt: +45 3132 3422

Mail: bo@snowagency.com

Bo har arbejdet med nogle af de største spiludviklere i verden. Han er partner hos SNOW, et firma der hjælper app-udviklere med at optimere deres brugererhvervelse, app store optimering, app analyse, app monetisering og UX.

Bo har tidligere været User Acquisition Manager hos GameAnalytics, et firma der leverer data og indsigt til spiludviklere. Der var han ansvarlig for at sætte strategien for GameAnalytic’s datadrevne brugererhvervelsesindsatser og håndtere annonceringsværktøjer og programmatisk køb via RTBs.

Før det var Bo Games Monetization Manager og B2C Acquisition Manager for EMEA hos Gameloft, en af de førende spiludviklere i verden. Han arbejdede med produktudvikling i tidlig fase spildesign for at sikre den bedste retention og monetisering, samt med at udvikle, lancere og optimere online butikker for Gamelofts spil i Skandinavien og Baltikum.

Bo har en uddannelse fra Aarhus School of Business og har specialiseret sig i performance og app marketing, app analyse, app monetisering, livstidsværdiberegning, UX og tragt optimering, abonnementsmodeller, søgning og Adwords, Snap, TikTok & Facebook annoncer og in-app annoncer.

Bo er en aktiv deltager i det faglige netværk LinkedIn, hvor han deler sin viden og erfaring med andre app marketing entusiaster. Han har over 1.000 følgere og over 500 forbindelser på platformen. Han er også interesseret i emner som spiludvikling, teknologi, innovation og iværksætteri.

Bo er en ambitiøs og kreativ person, der altid søger nye udfordringer og muligheder inden for app marketing. Han er en dygtig leder og samarbejdspartner, der kan skabe resultater på tværs af teams og markeder.

Hvem er SNOW?