Services

Vi hjælper dig med at blive set

Vi er et digitalt marketingbureau med 360 graders ekspertise inden for digital markedsføring.

Tracking & analyse

Hvilke touch points har dine brugere inden konvertering, og på hvilke kanaler? Marketing attribution handler om brugerrejsen. Vi finder ud af hvor, hvornår og hvordan midlerne skal attribueres.

Costumer on-boarding er uhyre relevant, i ethvert nyt møde brugerne har med dit produkt/app/website. Med gennemarbejdede on-boarding strategier og analyser får vi nye brugere godt igang og sørger for, at de forbliver engageret.

Det er ingen hemmelighed, at god marketing bunder i grundig analyse. Vi laver dybdegående analyser. Det gør vi naturligvis inden for både specifikke områder og på tværs af platforme.

Performance design

Er du 100 % tilfreds med din app’s konverteringsrate? Hvis det er tilfældet, kan du bare klikke videre.
Ligesom SEO sikrer App Store Optimering, at din app vises, når brugerne søger.
Arbejdet med ASO indebærer mange variabler som keywords, ikoner, screenshots, tekst, ratings, A/B test og App Store landingpage konverteringsrate.

Med søgemaskineoptimering sørger vi for, at dit website vises, når brugerne søger. Vi er eksperter i at skrue på lige netop de faktorer, der er væsentlige for at synliggøre dit website.

Leder du efter nogen, der kan bygge din landingpage, eller har din nuværende brug for en forårsrengøring og lidt penselstrøg? Hos SNOW bygger, splittester og optimerer vi din landingpage.

Vi udvikler det visuelle indspark, der får brugerne til at klikke på lige netop din annonce, app eller side.

User acquisition

Det er ikke længere et spørgsmål, om man skal være til stede på social, men hvordan.
Social marketing er for nogen et komplekst landskab at finde rundt i, det synes vi heldigvis ikke.
Vi udbyder både førstehjælp, mindre kirurgiske indgreb og fuldstændig genfødsel af din social marketing.

Har du en strategi for, hvordan du får nye brugere i appen? Og hvad med on-boarding, engagement og retention?
Vi forstår os på god in-app marketing. Ved at samarbejde med os tiltrækker vi de nye brugere og sørger for at fastholde dem, som allerede er der.

God influencer marketing er et resultat af et godt kendskab til målgruppen parret med den rigtige influencer. Med det gode match kan vi nå nye højder for din app/produkt/website. Influencer marketing øger awareness, rammer de relevante brugere og opbygger tillid.

Vi tilbyder ekspertise inden for bl.a. banner-udvikling, video prerolls, in-ap ads, dispaly annoncering og remarketing setup.
Ved at målrette din display annoncering på tværs af kanaler, medier og devices skaber vi resultater.

Search marketing er en proces og ikke et engangstiltag. Vi har mange års erfaring og forstår os på at skabe leads, relevant trafik og flere konverteringer til din app/produkt/website. Det gør vi bl.a. ved konstant at udvikle, teste og optimere.