fbpx
SNOW

Hvem er SNOW

Vi er et hold af digitale specialister med en dyb passion for vores arbejde og en appetit på udfordringer. Vi har specialiseret os i app-marketing og performance marketing, og hjælper vores kunder med at opnå succes online.

SNOW blev stiftet i 2014 af

Anders

&

Bo

som begge har mange års erfaring indenfor digital markedsføring og mobilbranchen. Vi har siden udvidet vores team og netværk med flere specialister, som alle har forskellige kompetencer og baggrunde.

Vi arbejder og har arbejdet med en række forskellige kunder, både store og små, nationale og internationale. Her blandt Lunar, MATE, Barry, Dagrofa, Danske Spil, FK Distribution, Radio4, AOF, Danske Bank og mange flere.
Vi arbejder med skræddersyede løsninger til hver enkelt kunde, baseret på deres behov, mål og budget.

Vi tilbyder en bred vifte af services inden for digital markedsføring og dækker hele processen fra tracking & analyse til user acquisition og performance design.

Det betyder også at vi kan hjælpe med kompetencer indenfor alle aspekter af digital markedsføring, og at vi kan levere helhedsorienterede løsninger til vores kunder. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder som ét team med et fælles mål – at skabe unikke brugeroplevelser og en brugerbase med høj kvalitet.

Hvad kan vi hjælpe med

Læs mere her