fbpx
Anders Kierulff Brøndberg

Anders Brøndberg:
partner i SNOW og passioneret app-marketing ekspert

Kontakt: +45 3153 1700

Mail: anders@snowagency.com

Anders Brøndberg er en af partnerne i SNOW, et app-marketing bureau med base i København. Han har mere end 15 års erfaring inden for digital marketing, innovation og forretningsudvikling. Han har arbejdet for nogle af de største medie- og musikvirksomheder i verden, såsom Warner Music Group, Publicis Media og Group-m (ved Mindshare).

Anders har en baggrund som ‘Digital Planner’ hos Mindshare Danmark. Han har været med til at udvikle og implementere digitale strategier og løsninger for en række kunder inden for forskellige brancher, såsom finans, telekom, detailhandel og underholdning.

Anders har efterfølgende arbejdet ved Publicis Media som såvel ‘Digital Manager’ som ‘Head of Innovation’, hvor han havde ansvaret for at lede og koordinere digitale projekter på tværs af afdelingen og mediegruppens bureauer, såvel som for at skabe innovative og værdiskabende løsninger for kunderne ved at udnytte de nyeste teknologier og trends inden for digital markedsføring. Han var også involveret i at udvikle og undervise i digitale kurser og workshops for medarbejdere og kunder.
Siden skiftede han til Warner Music Group hvor han har arbejdet som ‘Marketing Manager’

I 2013 besluttede Anders sig for at starte sit eget app-marketing bureau sammen med nogle partnere.
SNOW tilbyder app-marketing services, der spænder fra strategi, analyse og optimering til kreativitet, design og udvikling. SNOW har hjulpet mange app-udviklere og -ejere med at nå deres målgrupper og øge deres downloads, engagement og omsætning.

Anders fungere også som underviser og foredragsholder, der deler sin viden og indsigt om app-marketing og digital strategi med studerende, kunder og branchekolleger. Han har blandt andet undervist på Erhvervsakademi Esbjerg, Copenhagen Business Academy og KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Anders er altid opdateret med de nyeste digitale trends og muligheder, og han brænder for at skabe værdi og vækst for sine kunder gennem effektiv og kreativ app-marketing. Han er også passioneret windsurfer og musikelsker i sin fritid.

Hvem er SNOW?